Navigatie

Wonen in Nieuw Delft?

Ga met ons in gesprek over je droomhuis

De spoortunnel in het centrum van Delft gaat de stad voorgoed veranderen. Boven en naast de tunnel ontstaat een nieuwe wijk: Nieuw Delft. De kernkwaliteiten van Nieuw Delft zijn de ligging nabij het historische centrum van Delft, het moderne vervoersknooppunt, het stadspark op de tunnel en het stedelijke karakter dat samenhangt met de nieuwe gracht ‘De Nieuwe Delft’, die midden in het gebied ligt.

Ballast Nedam gaat ongeveer een derde deel van alle nieuwe woningen in Nieuw Delft realiseren. Daarvoor is de Woonexpress Nieuw Delft ontwikkeld. De Woonexpress brengt de toekomstige bewoner van Nieuw Delft naar zijn of haar droomhuis, dat precies op maat wordt gemaakt.

De toekomstige bewoner geeft aan waar hij wil wonen in het plangebied en hoe het huis er van binnen en buiten uit moet zien en de Woonexpress garandeert dat het zo wordt gemaakt.

De eerste woningen van Nieuw Delft, komen in de zeer centraal gelegen Coendersbuurt. Het gaat hier om appartementen en grachtwoningen. Daarna volgt het Van Leeuwenhoekkwartier aan de city lounge met een mix van stedelijke  functies, wonen werken en recreëren waar we naast stadswoningen ook huur- en koopappartementen zullen realiseren.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via onze website en www.nieuwdelft.nl en volg ons op Twitter en Facebook!